Usein kysyttyä

Mitä partio maksaa?

Partion jäsenmaksu on noin 70€ vuodessa. Kaikki jäsenet ovat vakuutettuja ja saavat kotiinsa Partio-lehden sekä Repolainen-lehden. Lisäksi kuluja tuovat uusien varusteiden ja partiopuvun, sekä merkkien hankkiminen. Retkivarustuksesta voit lukea täältä ja partiopuvusta täältä.

Miten pääsen mukaan?

Vieraile Tule Mukaan! -sivulla.

Kuka voi tulla mukaan?

Tarjoamme mielekästä ja monipuolista partio-ohjelmaa kaikille yli 7-vuotiaille, tytöille sekä pojille. Mukaan voi tulla myöhemmälläkin iällä ilman aikasempaa kokemusta partiosta, voit tarjota omaa osaamistasi muissa asioissa tai tulla oppimaan uutta.

Mitä partiossa tehdään?

Vieraile Mitä partio on? -sivulla.

Mitä varusteita pitää olla?

Partiopuvusta on oma sivunsa täällä.

Viikottaisessa toiminnassa ei tarvita varusteita. Ensimmäinen hankinta on yleensä makuupussi ja makuualusta yön yli kestäviä retkiä varten. Myös puukko ja taskulamppu ovat hyvä hankkia. Tyypillisestä retkivarustuksesta voit lukea täältä.

Harrastuksen edetessä ja vuosien vieriessä eteen tulee isojakin hankintoja, tosin mikään varuste ei ole pakollinen ja useimpia asioita voi hankkia käytettyinä tai saada lainaan partiokavereilta.

Mikä on Kuksa?

Kuksa on Suomen partiolaisten jäsentietojärjestelmä. Sitä käytetään päasiassa partiotapahtumiin ilmoittautumisessa. Kuksasta voi myös ladata itselleen partiolaisten jäsenkortin, jolla saa 10% alennusta Scandinavian Outdoor Storesta. Partiolainen tai huoltaja voi muokata tietojaan omilla käyttäjätunnuksillaan. Ongelmatapauksessa ole yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan.

Partiotapahtumiin ilmoittautuaksesi tarvitset aina linkin ilmoittautumislomakkeeseen. Linkki vie piilotetulle ilmoittautumissivulle Kuksassa.