Partioparaati 2017

Partiolaisten kevään näyttävin tapahtuma, partioparaati, tulee taas. Paraati pidetään toukokuun ensimmäisen viikonlopun sunnuntaina 7.5. Perinteikkäästi myös Maarian Tähkät kokoavat joukkonsa ja lähtevät Turun keskustaan edustamaan lippukuntaansa.

Paraatiin lähdetään aamulla molemmilta koloilta linja-autolla. Osallistuvat kokoontuvat Jäkärlän ja Yli-Maarian koloilla klo 12:00. Järjestäydymme Tuomiokirkon kupeessa klo 13:00. Paraati päättyy Teatterisillan kupeeseen Läntiselle Rantakadulle oman marssivuoromme jälkeen. Paluukuljetusta ei järjestetä. Paraatiin pukeudutaan partioasuun.

Kaikkien on ilmoittauduttava lippukunnan sivujen kautta Kuksassa, jotta osaamme odottaa mahdollisia myöhässä olevia.  Ilmoittautuminen päättyy 5.5. Ilmoittautuessa voi valita, että tulee suoraan Tuomiokirkolle, Sibeliusmuseon eteen klo 13:00.
Ilmoittautumislinkin löydät netistä: http://www.maariantahkat.fi/vanhemmille/retki-ilmoittautuminen/

Marssiharjoitus on torstaina 27.4. klo 18:00-19:30.
Harjoitus järjestetään Jäkärlän kololla, Arkeologinkatu 1. Jotta marssiminen olisi kaikille tuttua ja turhalta jännitykseltä vältyttäisiin, toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle.

Partioasu:
Sudenpennut: Partiohuivi, sudenpentupusero tai vastaava tummansininen pitkähihainen paita, pojilla tummat housut/tytöillä tumma hame ja tummat sukkahousut,  tummat kengät.
Seikkailijat, Tarpojat, Samoajat: Partiohuivi, partiopaita, pojilla tummat housut/tytöillä tumma hame ja tummat sukkahousut,  tummat kengät. Partiopaidassa tulisi olla kaikki vasemman hihan merkit. Pukua voi täydentää ikäluokan pillinarulla ja oikean käden merkeillä. Merkkejä voi ostaa Scandinavian Outdoor -myymälöistä.
Lisätietoa partioasusta ja merkeistä löydät:  http://toiminta.partio.fi/ohjelman-tuki/puku-ja-merkkiohje

Aurinkoisin terveisin
Kasperi Hellstedt, 0456503181, kasperi.hellstedt@gmail.com
Santeri Susi, 0503505979, susi.santeri@gmail.com

Paraatin aikataulu:
klo 13.30 järjestyminen Tuomiokirkontorille
klo 14.00 juhlallisuudet Tuomiokirkontorilla alkavat
klo 14.30 partioparaati Tuomiokirkolta alkaa
klo 14.50 partioparaatin kärki, lippulinna, suorittaa ohimarssin
klo 16.05 viimeinen lippukunta suorittaa ohimarssin
klo 16.15 partioparaatin marssiosuus päättyy