Leiriläiset kertoo – päivä 5

Aamulla ei melkeen meinannut jaksaa nousta. Aamupäivällä satoi vettä. Jossain kohtaa paistoi onneksi aurinko. Meille tuli auttaja Teemu (Artturin isä). Päivällä Milla ja Ville tulivat käymään. He kuitenkin lähtivät jo iltapalan aikana, joka oli meidän mielestä tyhmää. Oltaisiin haluttu, että Milla ja Ville olisivat jääneet vielä yöksi. Johtajien teltan läpi meni joki, kuulemma. Ville on keskuudessamme erittäin suosittu, koska kaikki roikkuivat hänessä ja juoksivat perässä.

Keräsimme kiviä Mancala-peliä varten

Keräsimme kiviä Mancala-peliä varten

Päivällisen jälkeen pelasimme Afrikan Tähteä. Sen jälkeen urheilu jatkui ryyd-pallon muodossa. Jotkut loukkasivat ryydpallossa vähän, oli joillain myös pikku haavoja. Urheilun jälkeen vaihdoimme vaatteet ja söimme iltapalaksi hyviä lihapiirakoita. Tämä päivä on ollut todella rankka, mutta kaikki selvisivät silti ;). Vesi on ollut kylmää, mutta on silti tultu uitua 🙂 Laiturilta hyppiminen on ollut silti hauskaa 🙂 Leikit ovat olleet hauskoja 🙂 Ruoka on ollut ihan hyvää! Kaikki on vähän väsyneitä.

Tähkien perinnepeli, ryyd-pallo

Tähkien perinnepeli, ryyd-pallo

Karkit loppuivat jo tänään, onneksi jollakin on vielä edes vähän. Vesi on noussut viimepäivien aikana tosi paljon. Eilinen casino oli hauska. Monet toivovat, että pääsisivät kotiin. Me kuitenkin aiomme olla täällä loppuun asti!

– Julia, Jenni ja Laura